Beleggingsapp peaks

Peaks beleggings ap

 • Peaks originated from the Old Dutch piekenpijp, a coin tube that made saving for something fun (or useful) easy. Peaks makes it even easier to set aside small amounts of money, by transferring your spare change from your bank to your investment account
 • Peaks costs € 1 per month or 0.5% per year if you invest more than € 2,500. The average fund costs per portfolio are between 0.25% and 0.33% of your invested money per year. These costs have been passed on in the expected return
 • Peaks introduceert naar eigen zeggen als eerste een mobiele app die van shoppen een 'potentieel lucratieve business' maakt. De start-up geeft iedereen de kans om vermogen op te bouwen
 • Een dedicated 'HAHALOG' over de beleggingsapp van PEAKS. 1 Likes. 0 Share
 • Meer dan 15.000 mensen werden in de eerste twee maanden klant bij fintechplatform Peaks. Dit bedrijf helpt mensen om regelmatig geld opzij te zetten en te beleggen. De oprichters van Peaks vonden het tijd voor een app die beleggen toegankelijk maakt, zonder kennis van de beurs of een groot vermogen
 • Beleggings-app Bux leert je de president van de beurs te worden, startups die zich richten op pensioenen en ook de nieuwe parel Peaks is een app om in de gaten te houden. Met Peaks beleg je namelijk terwijl je geld uitgeeft

Peaks is an innovative app that makes investing a possibility for everyone since November 2017. We make investing not only accessible, but sustainable as well. And we're not just a startup: one of the largest banks in The Netherlands funded us Een dedicated 'HAHALOG' over de beleggingsapp van PEAKS. 1. Resley. Work2Gether. Swarovski. 27 april 2018 Met Peaks kan je: • Met iedere bank geld inleggen • €1 tot €10.000 per keer opzij zetten • Altijd geld opnemen • Ongemerkt een potje opbouwen voor later! BELEGGEN MET KLEINE BEDRAGEN (voor iedereen) Je kan bij Peaks met alle banken geld inleggen Peaks is een beleggings-App waarin de Rabobank fors heeft geïnvesteerd. Eigenlijk dekt Peaks een soort trendy markt voor beleggen. Het werkt als volgt. Individuen met een bankrekening bij de Rabobank kunnen met de App Peaks ervoor kiezen om de bedragen die ze pinnen naar de hele euro af te ronden Beleggingsapp Peaks slaat de handen ineen met International Card Services (ICS), de uitgever van creditcards in Nederland. Peaks noemt zich de eerste mobiele app die beleggen met je wisselgeld mogelijk maakt

Twee maanden na de lancering heeft de beleggingsapp Peaks 15.000 klanten. Dat is meer dan we hadden verwacht, zegt CEO Tom Arends van de Amsterdamse startup Peaks - Beleggen met je wisselgeld APK Description. Met Peaks bouw je een potje op voor later door constant kleine bedragen opzij te zetten. Je kunt zo vaak en zo veel geld inleggen als jij wil. Zo simpel is het. Het is jouw Peaks-potje, dus jij bepaalt Jim Tehupuring van ProBeleggen is bijna zijn hele actief als belegger op de beurs. Voor het Beursspel zet hij de zes essentiele lessen op een rij In deze video bespreek ik het beleggings platform : PEAKS van de Rabobank. Zelf ben ik totaal geen expert op het gebied van beleggen maar vind ik het wel een tof idee om nu al iets met mijn geld.

 • BELEGGEN MET PEAKS, HOE WERKT HET? Met Peaks bouw je een potje op voor later door constant kleine bedragen opzij te zetten. Je kunt zo vaak en zo veel geld inleggen als jij wil
 • Ook Coen de Ruwe van beleggingsapp Peaks vertelde een interessant verhaal over het bedrijf en de app. Wil jij ook meer weten over beleggen
 • Zo kunnen ondernemers gebruikmaken van de innovatieve boekhoud-tool Tellow. En voor particulieren is de beleggingsapp Peaks geïntroduceerd, waarmee ze kunnen beleggen met hun wisselgeld. Deze.
 • De Rabobank Alkmaar Jongerenraad organiseerde dit event waar maar liefst 70 (!) jongeren uit de regio op af kwamen.Beleggingsexperts Ed de Jong en Joost van Nugteren van Rabobank Alkmaar e.o. namen ze mee in de wereld van beleggen. Ook Coen de Ruwe van beleggingsapp Peaks vertelde een interessant verhaal over het bedrijf en de app
 • Alle deelnemers en sprekers (Rabobank Alkmaar e.o. & Peaks) Ook Coen de Ruwe van beleggingsapp Peaks vertelde een interessant verhaal over het bedrijf en de app

41 Likes, 3 Comments - Peaks (@peaksnl) on Instagram: Rutger werkte 15 jaar als IT architect, toen kwam Peaks op zijn pad. Samen met Sijbrand en To Tellow en de beleggingsapp Peaks. Aan de zakelijke kant wordt met andere banken en IBM gewerkt aan het blockchaininitiatief We Trade. Dit betreft de digitalisering van documentafwikkeling voor klanten die exporteren en leidt tot minder administratieve lasten voor de klant. Rabobank heeft de IBAN-naamcheck ontwikkeld

Peaks is een beleggingsapp waarbij je belegt met je wisselgeld. Je legt geld in dat anders geheid op was gegaan aan een ijsje, de parkeergarage of was verdwaald in de kieren van je bank. Bij Peaks kun je iedere aankoop die je doet, naar boven af laten ronden Zo zette de ABN Amro geldschieter New10 op en lanceerde Rabobank beleggingsapp Peaks. Tips bij financiering Vraag meerdere offertes op, check zorgvuldig de voorwaarden en specifiek de rentekosten

Start-up Peaks heeft vandaag de beleggingsapp gelanceerd waarmee klanten van Rabobank hun... Experience. Investment Operations Manager Peaks NL. April 2017 - Present 2 years De nieuwe beleggingsapp van BinckBank Razendsnel, veilig en gebruiksvriendelijk BinckBank heeft - in samenwerking met klanten - een geheel nieuwe beleggingsapp ontwikkeld! Met deze app kunt u altijd & overal beleggen in aandelen, opties, turbo's en futures

Beleggingsapp Peaks vanaf vandaag te downloaden - Bank Nieuw

 1. Peaks Nienke Plas Official Websit
 2. Beleggingsapp Peaks bereikt 15
 3. Handige beleggings-app Peaks beloont het gat in je han
 4. Work2Gether Nienke Plas Official Websit

Video: Peaks - Beleggen met je wisselgeld - Apps on Google Pla

Beleggen via de Rabobank - Simpelrijk

 1. Eerste samenwerking op basis van PSD2 tussen ICS en Peaks
 2. Peaks, de hippe beleggingsapp van Rabo, heeft al 15
 3. Peaks - Beleggen met je wisselgeld APKs Android AP
 4. 'Een belegger verliest altijd' - RTL Z BEURSSPEL - YouTub
 5. PASSIEF INKOMEN MET BELEGGEN VIA PEAKS - YouTub
 6. Peaks Beleggen by Peaks B
 7. Rabobank Alkmaar Jongerenraad - Home Faceboo

Samenspraak januari 2019 by Rabobank Noord- en Oost

 1. Rabobank Alkmaar e.o. - Posts Faceboo
 2. Peaks on Instagram: Rutger werkte 15 jaar als IT architect
 3. Beleggen met je wisselgeld: over Peaks (en wat het mij tot nu
 4. freelance; geldzaken - bertwam

Video: Adrian Sirca - Investment Operations Manager - Peaks NL

Binck - Free Android app AppBrai

 1. lening - bertwam
 2. bertwams - alternatieve financiering en geldzaken voor

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *